© 2009 Tractor Proiect Comert - Toate drepturile rezervate

Firma TRACTOR PROIECT COMERT este desprinsa din Institutul de Cercetare si Proiectare pentru Automobile si Tractoare din Brasov (ICPAT), denumit dupa 1990 TRACTOR PROIECT, singura institutie din Romania care în acea perioada, era responsabila cu proiectarea si dezvoltarea de tractoare agricole si industriale.
De numele sau se leaga marcile romanesti de tractoare UNIVERSAL TRACTOR U445 sau U650 pentru agricultura si S1500 sau S1800 pentru constructii.

Dupa trecerea la economia de piata libera, într-un nou spatiu concurential incepand cu anul 1990, institutul TRACTOR PROIECT s-a vazut nevoit sa cedeze o parte dintre preocuparile sale din domeniul proiectarii si cercetarii, in favoarea unui nou domeniu de activitate, cel al comertului.
Astfel firme europene de prestigiu in fabricatia de tractoare agricole (precum MASSEY FERGUSON) si industriale (precum SCHAEFF si FUCHS), si-au gasit in TRACTOR-PROIECT un partener competent care sa le reprezinte in Romania.

In anul 2000, cand institutul TRACTOR PROIECT si-a redus activitatea stiintifica de proiectare si cercetare, odata cu declinul industriei romanesti de tractoare, s-a nascut firma TRACTOR PROIECT COMERT, care are ca obiect principal de activitate importul, distributia si service-ul pentru utilaje de constructii si industriale produse de firme reprezentative din vestul europei, precum TEREX-FUCHS sau BAUER GROUP.

Aproape toti angajatii TRACTOR PROIECT COMERT provin din fostul institut si au o experienta temeinica in domeniul proiectarii, executiei si testarii acestor tipuri de utilaje.

Despre noi  >  Istoric

Istoric
Tractor Proiect Comert
Utilaje pentru fundatii speciale, foraje, manipularea si reciclarea materialelor
aaaaaaaaaaaaiii