Evenimente

Incepand cu anul 2014, oferta de utilaje a Tractor Proiect Comert s-a imbogatit, fie ca urmare a extinderii gamei de produse ale unora dintre furnizorii existenti, fie prin incheierea de contracte de reprezentare cu noi furnizori.

E-CRANE | In completare la incarcatoarele manipulatoare TEREX-FUCHS, a caror deschidere maxima a bratelor este de 22 mm, pentru aplicatii speciale, care necesita deschideri ale bratelor mult mai mari, de pana la 50 m, solutia ideala o reprezinta incarcatoarele manipulatoare electrice              E-CRANE.

Datorita sistemului de incarcare tip paralelogram, in echilibru, cu contragreutate mobila, cu consum minim de energie, este posibila manipularea unor sarcini mari, la mare distanta.

A-WARD | Transportul containerizat la mare distanta, este unul dintre cele mai eficiente si din ce in ce mai mult folosit, pentru o gama tot mai larga de materiale, de la deseurile metalice, la materialele in vrac, precum minereuri sau grane.

Reducerea la maximum a perioadelor de incarcare si descarcare a materialelor in si din containere, este foarte importanta. Sistemele de manipulare si basculare a containerelor A-WARD, sunt primele brevetate pentru astfel de operatiuni si recunoscute pentru eficienta lor.

STEINERT | Instalatii de separare si sortare a materialelor reciclabile sau a minereurilor, folosind sisteme magnetice performante sau diversi senzori (inductivi, optici, in infrarosu, raze X, etc.), pentru valorificarea superioara a materialelor de interes major in industrie si economie.