Evenimente

FUCHS si GENESIS la BAUMA 2019 (Munchen 8 - 14 Aprilie 2019)

Firma germana FUCHS, componenta a grupului american TEREX, a fost prezenta la BAUMA 2019 in standul FM 117 al grupului, cu trei dintre cele mai inovative realizari ale sale:

§  Incarcatorul manipulator MHL375F HD

-       Face parte din categoria 60 - 70 tone, este potrivit pentru manipularea materialelor reciclabile, dar mai ales pentru aplicatii portuare

-       Poate fi echipat atat cu motor diesel cat si electric si este dotat cu sistem de monitorizare Telematic

-        Sasiul puternic ii asigura o stabilitate optima in lucru, dar si multa agilitate. Sistemul modular al masinii permite configurarea acesteia functie de cerinte, cu roti simple sau duble si cu brate de incarcare cu intindere maxima intre 18 si 20 m.

§  Incarcatorul manipulator MHL320F

-      Este compact, pentru a se putea utiliza si în spații restrânse. Cinematica bratelor este reproiectată pentru a permite încărcarea unui camion si in hale cu înălțimi scăzute.

-        Direcția integrala, cu raza mica de virare, cu inversare automată, deoarece mașina poate detecta direcția de mișcare a sistemului de rulare.

§  Incarcator manipulator RHL350F

-        Bazat pe cel mai bine vândut model, MHL350F, dar cu un sistem de rulare pe senile, pentru aplicații pe terenuri moi, fara platforme amenajate, cu șenile retractabile, pentru a face transportul relativ ușor și ieftin.


Firma GENESIS, principalul furnizor de foarfeci hidraulice al FUCHS, a fost prezenta la BAUMA 2019 cu un stand propriu, in care si-a prezentat cele mai noi modele de foarfeci hidraulice pentru metale, dar si pentru demolari.

E-CRANE - Aniversare 25 ani (Adegem 26 - 28 Iunie 2015)

Cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la lansarea incarcatoarelor manipulatoare in echilibru E-CRANE, in perioda 26 - 30 mai 2015, s-a organizat la sediul fabricii din Adegem, Belgia, o manifestare expozitionala denumita DEMO DAYS 2015.

Peste 1000 de participanti din 21 de tari au participat la eveniment.

Cu aceasta ocazie au fost prezentate liniile de fabricatie, procesele tehnologice si depozitul de piese de schimb.

De asemene a fost lansat noul model de incarcator manipulator pe senile, cu brat de 29 de m, EH7290 CR-D, actionat de un generator electric, care ii asigura independenta totala de deplasare.

TEREX-FUCHS - Aniversare 125 ani (Bad Schonborn 26 - 28 iunie 2014)

Anul acesta se împlinesc 125 de ani de cand Johannes Fuchs a fondat fabrica FUCHS.

La 10 ani de când fabrica a fost preluata de catre grupul american TEREX, marca TEREX-FUCHS este cunoscuta prin performantele utilajelor produse, la cel mai înalt nivel al tehnologiei actuale.

Pe parcursul a trei zile s-au intalnit la sediul sau din Bad Schonborn peste 2000 de invitati, din toata lumea. S-au organizat tururi ale fabricii, simpozioane de prezentarea a strategiei TEREX-FUCHS si nenumarate demonstratii practice. A fost lansat primul model de utilaj dotat cu motor Diesel conform normei de poluare TIER IV final, MHL360F.

IFAT 2014 (Munchen 5 - 9 Mai 2014)

In perioada 5 - 9 Mai, s-a desfasurat pe platforma Messe Munchen, cea mai importanta expozitie pentru utilaje si tehnologii pentru reciclarea deseurilor si pentru protejarea mediului inconjurator, IFAT 2014. Dintre firmele reprezentate in Romania de catre Tractor Proiect Comert, au fost prezente TEREX-FUCHS, cu incarcatoare manipulatoare cu graifere, care a lansat cu aceasta ocazie modelul MHL250E, destinat cu precadere pentru manipularea materialelor reciclabile, HAMMEL cu tocătoare site si sortatoare, GENESIS, cu foarfece hidraulice pentru demolari si A-Ward cu echipamente pentru manipularea containerelor