Evenimente

Targuri si expozitii

BAUER la BAUMA 2019 (Munchen 8 - 14 Aprilie 2019)

Firma BAUER Maschinen Group si-a expus produsele pe platforma exterioara destinata producatorilor de echipamente pentru tehnologia fundatiilor speciale în constructii, la standul FN 520. Pavilionul acoperit, etajat, a fost amplasat la mijlocul spatiului de expunere, delimitand zona destinata masinilor Bauer Maschinen, (BG, pentru foraj rotativ, MC, macarale pentru pereti diafargma, RTG, pentru palplanse) de cea a exponatelor firmelor subsidiare, KLEMM, pentru foraje de micropiloti si ancorare, PRAKLA, pentru foraje de puturi si MAT pentru preparare si injectie a fluidelor de foraj.

Au fost puse în evidenta cele doua linii de masini de foraj rotativ pentru piloti, din seria BG:

”ValueLine” destinate doar pentru foraje de piloti cu bare telescopice de tip Kelly. Au fost expuse noile modelele BG 15 H și BG 20 H, foarte potrivite pentru santiere mai mici, fiind ușor de transportat, având o inaltime de transport redusa urmaare a posibilitatii coborarii mastului mai mult, datorita noii organizari a compartimentului energetic.

”PremiumLine”, masini multifunctionale, care pe lângă forajul cu bare Kelly, pot fi echipate pentru toate tehnologiile de foraj rotativ, precum: foraj cu burghiu continuu(CFA), foraj de îndesare (FDP), foraj pentru piloti de balast pentru îmbunatatirea portantei terenului, sau foraje pentru pereți diafragma, cu freze ce amesteca materialul forat cu solutia de ciment introdusa prin interiorul coloanei de foraj (CSM).

Fiecare dintre aceste tehnologii au fost exemplificate pe masinile expuse, BG 23 H, BG 33 și BG 45.

FUCHS si GENESIS la BAUMA 2019 (Munchen 8 - 14 Aprilie 2019)

Firma germana FUCHS, componenta a grupului american TEREX, a fost prezenta la BAUMA 2019 in standul FM 117 al grupului, cu trei dintre cele mai inovative realizari ale sale:

§ Incarcatorul manipulator MHL375F HD

- Face parte din categoria 60 - 70 tone, este potrivit pentru manipularea materialelor reciclabile, dar mai ales pentru aplicatii portuare,

- Poate fi echipat atat cu motor diesel cat si electric si este dotat cu sistem de monitorizare Telematic

- Sasiul puternic ii asigura o stabilitate optima in lucru, dar si multa agilitate. Sistemul modular al masinii permite configurarea acesteia functie de cerinte, cu roti simple sau duble si cu brate de incarcare cu intindere maxima intre 18 si 20 m.

§ Incarcatorul manipulator MHL320F

- Este compact, pentru a se putea utiliza si în spații restrânse. Cinematica bratelor este reproiectată pentru a permite încărcarea unui camion si in hale cu înălțimi scăzute.

- Direcția integrala, cu raza mica de virare, cu inversare automată, deoarece mașina poate detecta direcția de mișcare a sistemului de rulare.

§ Incarcator manipulator RHL350F

- Bazat pe cel mai bine vândut model, MHL350F, dar cu un sistem de rulare pe senile, pentru aplicații pe terenuri moi, fara platforme amenajate, cu șenile retractabile, pentru a face transportul relativ ușor și ieftin.


Firma GENESIS, principalul furnizor de foarfeci hidraulice al FUCHS, a fost prezenta la BAUMA 2019 cu un stand propriu, in care si-a prezentat cele mai noi modele de foarfeci hidraulice pentru metale, dar si pentru demolari.

E-CRANE - Aniversare 25 ani (Adegem 26 - 28 Iunie 2015)

Cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la lansarea incarcatoarelor manipulatoare in echilibru E-CRANE, in perioda 26 - 30 mai 2015, s-a organizat la sediul fabricii din Adegem, Belgia, o manifestare expozitionala denumita DEMO DAYS 2015.

Peste 1000 de participanti din 21 de tari au participat la eveniment.

Cu aceasta ocazie au fost prezentate liniile de fabricatie, procesele tehnologice si depozitul de piese de schimb.

De asemene a fost lansat noul model de incarcator manipulator pe senile, cu brat de 29 de m, EH7290 CR-D, actionat de un generator electric, care ii asigura independenta totala de deplasare.

BAUER IN HOUSE 2015 (Schrobenhausen 11 - 17 Aprilie 2015)

Anul acesta, expozitia ”BAUER IN-HOUSE” a fost una aniversara, fiind înregistrata a douazecea editie a sa. Desfasurată in perioada 18 - 21 Aprilie la sediul central BAUER din Schrobenhausen, Germania, expozitia a adunat la un loc circa 3.000 de participanti, din 74 de tari ale lumii.

In spiritul traditional, intr-o atmosfera relaxata, de comunicare intre clientii invitati si reprezentantii firmelor grupului BAUER, au fost prezentate cele mai reprezentative utilaje si echipamente si cele mai importante realizari tehnice ale ultimului an.

TEREX-FUCHS - Aniversare 125 ani (Bad Schonborn 26 - 28 iunie 2014)

Anul acesta se împlinesc 125 de ani de cand Johannes Fuchs a fondat fabrica FUCHS.

La 10 ani de când fabrica a fost preluata de catre grupul american TEREX, marca TEREX-FUCHS este cunoscuta prin performantele utilajelor produse, la cel mai înalt nivel al tehnologiei actuale.

Pe parcursul a trei zile s-au intalnit la sediul sau din Bad Schonborn peste 2000 de invitati, din toata lumea. S-au organizat tururi ale fabricii, simpozioane de prezentarea a strategiei TEREX-FUCHS si nenumarate demonstratii practice. A fost lansat primul model de utilaj dotat cu motor Diesel conform normei de poluare TIER IV final, MHL360F.

CONSTRUCT EXPO 2014 (Bucuresti 10 - 14 Aprilie 2014)

Anul acesta se împlinesc 125 de ani de cand Johannes Fuchs a fondat fabrica FUCHS.

La 10 ani de când fabrica a fost preluata de catre grupul american TEREX, marca TEREX-FUCHS este cunoscuta prin performantele utilajelor produse, la cel mai înalt nivel al tehnologiei actuale.

Pe parcursul a trei zile s-au intalnit la sediul sau din Bad Schonborn peste 2000 de invitati, din toata lumea. S-au organizat tururi ale fabricii, simpozioane de prezentarea a strategiei TEREX-FUCHS si nenumarate demonstratii practice. A fost lansat primul model de utilaj dotat cu motor Diesel conform normei de poluare TIER IV final, MHL360F.

BAUER IN HOUSE 2014 (Schrobenhausen 10 - 13 Mai 2014)

Ca in fiecare an, grupul BAUER Maschinen a organizat la sediul sau din Schrobenhausen, in perioada 10 - 13 mai 2014, intalnirea traditional cu reprezentantii si cu clientii sai din intreaga lume.

In acest an intalnirea a avut ca obiectiv prezentarea bilantului anului precedent, cu evidentierea

celor mai noi realizari de ordin tehnic si comercial, precum si trasarea principalelor strategii pentru

anul urmator, in concordanta cu specificul fiecarei piete, din diferitele zone ale globului.

In cuvantul sau de deschidere a expozitiei, dl. profesor Thomas Bauer, patron si presedinte al Consiliului de Administratie al grupului BAUER, a prezentat bilantul grupului pe anul 2013, si astepta- rile pentru anul in curs.

Cu toate fluctuatiile de pe diferitele piete ale lumii, bilantul grupului BAUER in 2013 fata de 2012, a fost unul pozitiv, inregistrand o crestere de ca. 6,9%.

Referindu-ne la principalele noutati expuse in cadrul expozitiei, trebuie evidentiat in primul rand noul ciocan hidraulic de batut piloti sau palplanse HRS5, cu frecventa marita, instalat pe un utilaj RTGRM20,care, pe acelasi mast, are instalat si un sistem de foraj cu burghiu cu melc continuu, care poate executa un foraj ajutator, premergator instalarii pilotului prin batere cu ciocanul hidraulic.

Ca de ficare data si celelalte firme ale grupului, RTG, KLEMM, HAUSHERR, MAT si PRAKLA care a integrat si ultima achizitie a grupului BAUER, firma producatoare de utilaje de foraj pentru puturi de apa si orospectiuni geitehnice, AGBO

IFAT 2014 (Munchen 5 - 9 Mai 2014)

In perioada 5 - 9 Mai, s-a desfasurat pe platforma Messe Munchen, cea mai importanta expozitie pentru utilaje si tehnologii pentru reciclarea deseurilor si pentru protejarea mediului inconjurator, IFAT 2014. Dintre firmele reprezentate in Romania de catre Tractor Proiect Comert, au fost prezente TEREX-FUCHS, cu incarcatoare manipulatoare cu graifere, care a lansat cu aceasta ocazie modelul MHL250E, destinat cu precadere pentru manipularea materialelor reciclabile, HAMMEL cu tocătoare site si sortatoare, GENESIS, cu foarfece hidraulice pentru demolari si A-Ward cu echipamente pentru manipularea containerelor