Service

Pentru toate produsele comercializate se asigura asistenta tehnica, service si piese de schimb in garantie si post-garantie.

De regula interventiile de service se desfasoara direct la punctele de lucru ale clientilor, prin autospecialele de service mobil, dar si in atelierul propriu, mai ales pentru subansambluri precum motoare sau transmisii.

Sunt folosite numai piese de schimb originale, aduse direct de la producatori, ce se pot livra din stoc sau pe baza de comenzi, prin transporturi saptamanale.

Tehnicienii de service sunt pregatiti si atestati periodic la fabricile producatoare, si folosind o tehnologie avansata de diagnosticare, asistata de calculator prin softuri specializate, pot raspunde cu promptitudine la orice solicitare. In acelasi timp, pentru cazuri deosebite, beneficiaza de suportul permanent al specialistilor de la fabricile producatoare.

Pentru fiecare utilaj vandut se asigura manuale de exploatare in limba romana si cataloage pentru piese de schimb.

De asemenea se asigura instruirea operatorilor si a tehnicienilor de intretinere ai utilizatorului. Instruirea se face la punctul de lucru al clientului de catre specialistii nostri sau / si ai producatorului. Pentru utilajele mai complexe se pot organiza cursuri de pregatire in centrele specializate ale fabricilor producatoare.

Pentru urgente ne puteti contacta la:

  • e-mail: office@tpcom.ro (permanent)

  • telefon: 0268 406406 (luni - vineri, intre orele 8:00 - 16:00)